ua en ru

Королевська пропонує Яценюку і Кличку об'єднається проти ПР

Наталія Королевська звернулася з відкритим листом до лідерів ВО "Батьківщина" Арсеня Яценюка і партії "Удар" Віталія Кличка, в якому закликає опозиційні сили об'єднати зусилля, щоб не допустити формування більшості Партією регіонів у майбутньому парламенті. Про це повідомляє прес-служба партії Королевської "Україна-Вперед!".

"Ми повинні використовувати всі наші сили і можливості, щоб забезпечити чесне волевиявлення в країні. Для цього закликаю опозиційні партії об'єднати зусилля, щоб перемогти на виборах і захистити результат", - зазначила Королевська.

Для цього, за словами Наталії Королевської, потрібно, по-перше, люструвати Партію регіонів вже сьогодні в одномандатних округах.

"У кожному окрузі одному представнику Партії регіонів протистоять кілька опозиційних кандидатів. Це дезорієнтує виборця, розпорошує опозиційні голоси. Переконана, що опозиційним партіям слід визначити найсильніші кандидатури, залишити в кожному окрузі одного кандидата, який зможе скласти реальну конкуренцію Партії регіонів", - підкреслила Королевська .

По-друге, вона вважає, що слід спільними зусиллями захищати результат у кожній виборчій комісії.

"Щоб захистити результат виборів в 32 тисячах комісій, потрібно 100 тисяч спостерігачів і членів виборчкомів. Зараз в жодної демократичної сили окремо немає такої армії. А об'єднавши зусилля ВО "Батьківщина", партії "Удар" та партії "Україна - Вперед!" , ми зможемо захистити кожен голос", - підкреслила Королевська.

Читайте також: "Удар" запропонував "Батьківщині" до кінця тижня погодити єдиних кандидатів

Відзначимо, згідно з останніми соціологічними опитуваннями партія Наталії Королевської "Україна-Вперед!" не долає 5% бар'єр до парламенту.

Нагадаємо, вибори народних депутатів Україні відбудуться 28 жовтня 2012 р.