ua en ru

Корчак сьогодні звітуватиме у Верховній Раді, - Герасимов

Корчак сьогодні звітуватиме у Верховній Раді, - Герасимов Фото: Артур Герасимов

Глава НАЗК відповість на запитання нардепів

Голова Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) Корчак Наталія сьогодні прибуде до Верховної Ради для того, щоб відповісти на запитання народних депутатів під час пленарного засідання. Про це сьогодні в кулуарах Верховної Ради журналістам повідомив голова фракції БПП Артур Герасимов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні о 12:30 орієнтовно керівник НАЗК буде в парламенті. Вона, я сподіваюся, буде виступати і всі депутати, всі парламентарії матимуть можливість поставити їй запитання та обговорити питання, які дійсно сьогодні невідкладні", - заявив Герасимов.

За його словами, у депутатів є запитання до Корчак, оскільки вони на собі відчули технічні проблеми при заповненні електронних декларацій. Найближчим часом у парламенті також виступлять керівники НКРЕКП, Антимонопольного комітету і Фонду державного майна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАПК направив у Верховну раду звернення з проханням організувати проведення незалежної зовнішньої оцінки - міжнародного аудиту ефективності функціонування НАПК і роботи реєстру е-декларацій.