ua en ru

Корчак розповіла, які партії отримають додаткове фінансування з бюджету

Корчак розповіла, які партії отримають додаткове фінансування з бюджету Фото: Наталія Корчак

БПП, "Самопоміч", "Народний фронт" і РПЛ отримають на статутну діяльність понад 70 млн гривень

Політичні партії "Блок Петра Порошенка", "Самопоміч", "Народний фронт" і Радикальна партія Олега Ляшка отримають кошти на фінансування статутної діяльності. Про це за результатами засідання Національного агентства з питань запобігання корупції повідомила голова НАЗК Наталія Корчак у Facebook.

Зокрема, кошти в розмірі 25% від загального розміру щорічного держфінансування отримають: БПП - близько 24,77 млн гривень, "Самопоміч" - майже 12,5 млн гривень, "Народний фронт" - 25 млн гривень, Радикальна партія - майже 8,5 млн гривень. "Батьківщині" і "Опозиційного блоку" НАЗК не змогло надати такого фінансування.

"Партія "Батьківщина" не надала Агентству свою позицію щодо держфінансування (НАЗК не має ні офіційної відмови, ні згоди на отримання партією засобів). Партія "Опозиційний блок", незважаючи на публічну заяву про відмову від фінансування, так і не надала Агентству заяву в паперовому вигляді", - зазначила Корчак.

Блок Петра Порошенка, «Самопоміч», «Народний фронт» і Радикальна партія Олега Ляшка отримають кошти на фінансування стат...

Опубліковано Корчак Наталією 22 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що умови бюджетного фінансування виконали 4 партії.