ua en ru

Корчак: на функціонування Антикорупційного нацагентства виділено близько 32 млн грн

Корчак: на функціонування Антикорупційного нацагентства виділено близько 32 млн грн Фото: функціонування НАПК обійдеться Україні в 32 млн грн

На функціонування нацагентства виділено близько 32 млн грн

Новообрана голова Національного агентства з питань запобігання корупції (НАПК) Корчак Наталія заявила, що на функціонування нацагентства виділено близько 32 млн грн. Про це повідомила голова НАПК Наталія Корчак в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Ми намагалися у складі новообраного Олександра Скопича підібрати приміщення для роботи, однак розуміючи, що НАПК не володіє в даний час належними бюджетними коштами, виділено близько 32 млн грн на облаштування, це занадто мало для такої потужної організації", - сказала Корчак.

Вона підкреслила, що попередньо програма розвитку ООН підготувала проект основних документів і приблизно вирахувала, що у центральному апараті агентства можуть працювати 311 осіб.

"Завтра з колегами ми будемо уточнювати структуру штатного апарату, і виникає важливе питання облаштування роботи, чи будемо ми відкривати територіальні відділення", - додала Корчак.

Зазначимо, Довгий час Корчак викладала на юридичному факультеті Чернівецького університету імені Юрія Федьковича. Де, в тому числі, вчила нинішнього прем'єра Арсенія Яценюка і навіть рецензировала його роботу. Пізніше Корчак стала доцентом, завідувачем кафедри, професором в Юридичному інституті Національного авіаційного університету.

Нагадаємо, головою Національного агентства з питань запобігання корупції (НАПК) обрана Наталія Корчак.