ua en ru

Корбана госпіталізували суду в Дніпропетровську

Корбана госпіталізували суду в Дніпропетровську Фото: Геннадій Корбан

У Корбана піднявся тиск

Лідера партії УКРОП Геннадія Корбана госпіталізували з будівлі Жовтневого районного суду Дніпропетровська, звідки він включався в режимі відеоконференції у засіданні Печерського суду Києва. Про це у Facebook повідомила прес-секретар Кропу Євгенія Кравчук.

"Геннадія Корбана госпіталізували з будівлі Жовтневого районного суду Дніпропетровська, звідки він включався в режимі відеоконференції у засіданні Печерського суду Києва, де розглядається клопотання захисту про зміну йому запобіжного заходу. У Геннадія Корбана підвищився тиск, йому зробили кардіограму. Лікар швидкої допомоги Бутерин Олександр заявив, що з такими змінами, які є на кардіограмі, пацієнтів госпіталізують", - йдеться в повідомленні.

Кравчук зазначила, що адвокати заявили клопотання про продовження засідання без участі підозрюваного. Представники прокуратури не заперечували проти цього. Суддя в даний момент пішов у дорадчу кімнату, щоб прийняти рішення.

Геннадія Корбана госпіталізували з приміщення Жовтневого районного суду Дніпропетровська, звідки він включався у режимі ...

Posted by Yevheniya Kravchuk on 18 декабря 2015 г.

Нагадаємо, захист Геннадія Корбана просить змінити йому запобіжний захід у вигляді цілодобового арешту з зобов'язанням носити електронний засіб контролю на домашній арешт з 22:00 до 06:00 наступної доби без зобов'язання носити електронний засіб контролю.