ua en ru

Коньяспор - Шахтар: Турки вперше грають у Європі, мотивація буде зашкалювати, - Фонсека

Коньяспор - Шахтар: Турки вперше грають у Європі, мотивація буде зашкалювати, - Фонсека Фото: Пауло Фонсека

Португалець вивчив противника донеччан

Тренер "Шахтаря" Пауло Фонсека вважає, що гра проти "Коньяспору" у Лізі Європи простий не вийде. Про це пише сайт "гірників".

"Це буде інший суперник, з іншими характеристиками, матч буде проходити на іншому полі, нас чекають зовсім інші складнощі. Тому, думаю, наступні дві зустрічі порівнювати абсолютно не варто. Ми досить добре вивчили суперника. Це сильна команда з організованою обороною. Ми знаємо, що "Коньяспор" в минулому сезоні виявився на третьому місці в такому сильному чемпіонаті, як турецький. І чудово розуміємо, що вони не програли до сьогоднішнього дня в новому сезоні жодного поєдинку. Нас чекає складна зустріч. До того ж суперник проводить дебютний матч в єврокубках, тому мотивація буде зашкалювати", - сказав Фонсека.

"Не можу дуже багато коментувати суперника і гравця, який буде пропускати поєдинок. Про це повинен думати тренер "Коньяспор", приймати якісь рішення, робити заміну – це їх справа. Що стосується Срни, то це для нас дійсно втрата, тому що Даріо є одним з важливих елементів нашої команди. Тим не менш, його місце завтра займе Богдан Бутко, який також відмінно справляється зі своїми обов'язками. Але ще раз повторюся, що Даріо дуже важливий для команди", - додав тренер.

Нагадаємо, онлайн-трансдяция матчу "Коньяспор" - "Шахтар" почнеться на РБК-Україна в 21:15.