ua en ru

До кінця року в Україні запрацюють до 50 нових сервісних центрів МВС, - Аваков

До кінця року в Україні запрацюють до 50 нових сервісних центрів МВС, - Аваков Фото: Арсен Аваков

Після відкриття всіх сервісних центрів планується спрощення бюрократичних процедур

До кінця 2017 року на території України будуть відкриті до 50 сервісних центрів Міністерства внутрішніх справ. Про це сьогодні в ході брифінгу журналістам повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми в цьому році у всіх областях ключові зробимо до 50 сервісних центрів і в наступному році абсолютно закінчимо цю реформу, це нововведення", - заявив Аваков.

За його словами, після відкриття всіх сервісних центрів планується спрощення бюрократичних процедур для того, щоб вони проводилися автоматично.

Нагадаємо, раніше глава МВС розповів, що нова річкова поліція Києва забезпечить патрулювання, припинення правопорушень, а також співпраця з рибінспекцією та боротьбу з браконьєрством.

"Це перезавантажених заново поліцейський підрозділ має забезпечити патрулювання, припинення правопорушень та профілактичну роботу з відпочиваючим населенням на річці; ефективну співпрацю з рибінспекцією, боротьбу з браконьєрством та незаконним виловом риби; спільні заходи з екологами та збереження обладнання пляжів і зон відпочинку", - зазначалося в заяві міністра.