ua en ru

Аваков розповів про завдання нової річкової поліції

Аваков розповів про завдання нової річкової поліції Фото: Аваков розповів про завдання нової річкової поліції

Підшефна територія річкової поліції становить 1,6 тис. кв. км

Нова річкова поліція Києва забезпечить патрулювання і припинення правопорушень, а також співпрацю з рибінспекцією та боротьбу з браконьєрством. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці в Facebook.

"Цей перезавантажений заново поліцейський підрозділ має забезпечити патрулювання, припинення правопорушень та профілактичну роботу з відпочиваючим населенням на річці; ефективне співробітництво з рибінспекцією, боротьбу з браконьєрством, незаконним виловом риби; спільні заходи з екологами та збереження обладнання пляжів і зон відпочинку", - йдеться в заяві міністра

Аваков повідомив, що підшефна територія річкової поліції становить 1,6 тис. кв. км акваторії річки Дніпро і Канівського водосховища, а також 43 кілометри берега в межах Києва.

Також міністр додав, що річкова поліція отримала новий офіс біля Дніпра, оновлені катери і системи моніторингу акваторії, в тому числі дрони.

Аваков проанонсував появу річкової поліції у Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській, Полтавській, Черкаській, Одеській та Донецькій областях.

НОВА РІЧКОВА ПОЛІЦІЯ КИЄВА. ЗУСТРІЧАЙТЕ! Київська річкова поліція сьогодні отримала новий офіс у Дніпра - зовсім недалеко ...

Опубліковано Arsen Avakov 19 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше голова Національної поліції України Сергій Князєв анонсував запуск річкової поліції в 5 областях.