ua en ru

До кінця року в Україні будуть доступні близько 100 електронних послуг, - Гройсман

До кінця року в Україні будуть доступні близько 100 електронних послуг, - Гройсман Фото: до кінця 2017 в Україні будуть доступні 100 електронних послуг (kmu.gov.ua)

На сьогоднішній день доступно 30 електронних послуг

До кінця року в Україні будуть доступні близько 100 електронних послуг. Про це під час конференції StartBusinessChallenge заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, це полегшить та прискорить пошук документів, направлення запитів і т. п.

"Типова проблема в питанні ведення бізнесу в Україні сьогодні це доступ до енергетики, виділення земель. За останні півроку проведено регуляція з цього приводу, розглядається 4 законопроекту з приводу того, щоб легше вести бізнес. В уряді ми затвердили стратегію розвитку електронного управління", - сказав прем'єр.

Глава уряду повідомив, що на сьогоднішній день в Україні доступно 30 електронних послуг і уряд має намір надалі працювати над збільшенням їх кількості і асортименту.

"На сьогоднішній день ми маємо 30 доступних електронних послуг. До кінця року їх буде близько 100. Це робиться для того, щоб пошук документів, направлення запитів і т. д. був зручним і моментальним", - сказав Гройсман.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України на засіданні 20 вересня 2017 року схвалив концепцію розвитку електронного управління.