ua en ru

Контакт-центр "Закарпатгазу" опрацював майже 90 тис. звернень громадян

За сім місяців контакт-центром ПАТ "Закарпатгаз" опрацьовано 84 тисячі телефонних звернень клієнтів та понад 5,8 тисячі письмових. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Відстеження змін потреб клієнтів, підвищення якості надання послуг, запровадження сучасних онлайн-сервісів – це напрямок роботи, над яким ми працюємо і будемо працювати. Без уваги не залишаються і побажання закарпатців, які надаються за допомогою дзвінків до контакт-центру або з використанням веб-сервісом "Особистий кабінет", - говорить начальник управління клієнтського сервісу ПАТ "Закарпатгаз" Тетяна Королович.

Як зазначається, "Закарпатгаз" значно спростив процедуру передачі показань лічильників газу, адже у відповідності до законодавства своєчасність та точність про інформування про спожитий обсягу газу покладається саме на споживачів. Компанією запроваджені дистанційні методи, такі як: передача показань лічильників за допомогою смс-повідомлень, електронної пошти, використання веб-сервіса "Особистий кабінет", телефонних дзвінків до контакт-центру або при використанні автовідповідача IVR.