ua en ru

Кононенко: Коаліція внесе спільний законопроект про зниження ренти на видобуток газу

Кононенко: Коаліція внесе спільний законопроект про зниження ренти на видобуток газу Фото: депутат Верховної Ради Ігор Кононенко

Автори інших схожих законопроектів можуть стати його співавторами

Депутат Верховної Ради від фракції "Блок Петра Борошенко" Ігор Кононенко заявляє, що фракції коаліції ведуть переговори про внесення парламент спільного законопроекту про зниження ренти на видобуток газу. Про це йдеться в собщении БПП.

"Ми робимо кроки назустріч один одному. Зокрема, сьогодні на засідання Комітету з питань податкової та митної політики будуть винесені чотири законопроекту щодо зниження ренти на видобуток газу, на розгляді яких наполягала фракція "Батьківщина". Один з цих документів буде прийнятий за основу", - сказано в собщении.

За словами Кононенка, є домовленість, що автори інших законопроектів зможуть долучитися до доопрацювання базового законопроекту і стати його співавторами.

Крім того, якщо сьогодні комітет прийме консолідоване рішення, то завтра, за словами Кононенка, він буде просити голови парламенту включити цей законопроект до порядку денного як невідкладний.

Нагадуємо, в БПП розповіли, коли буде можливий перерахунок тарифів на газ населенню.