ua en ru

Компанія сина Януковича перевіряє інформацію про арешт своїх рахунків у Швейцарії

Група МАКО, що належить Олександру Януковичу, сину відстороненого Президента України Віктора Януковича, перевіряє інформацію про арешт своїх рахунків у Швейцарії.

Група МАКО, що належить Олександру Януковичу, сину відстороненого Президента України Віктора Януковича, перевіряє інформацію про арешт своїх рахунків у Швейцарії. Про це повідомляє прес-служба ПРАТ "МАКО Холдінг"

"Що стосується інформації про арешт рахунків MAKO Trading S.A. (Швейцарія) - Група зараз проводить консультації з компетентними юристами з метою визначення достовірності даної інформації та об'єктивності висунутих претензій. Хочемо нагадати, що компанія MAKO Trading S.A. (Швейцарія) займається законною діяльністю по трейдингу (експорту вугілля) з України у більш ніж 20 країн світу. Ця діяльність повністю відповідає законодавству Швейцарії", - йдеться в повідомленні.

У МАКО відзначили, що компанія подавала всю необхідну звітність, а також сплачували відповідні податки в Швейцарії.

"Ми також хочемо наголосити, що у разі, якщо рахунки MAKO Trading S.A. дійсно заблоковані, це призведе до припинення компанією експорту вугілля з України, що лише погіршить і так непросту ситуацію з надходженням валютної виручки в країну", - наголошується в повідомленні.