ua en ru

Компанія наближеної Путіна отримала контроль над CNN в Росії

Компанія наближеної Путіна отримала контроль над CNN в Росії Фото: Володимир Путін

"Медіа Альянс" зможе займатися дистрибуцією Cartoon Network, Boomerang і CNN в Росії

Компанія наближеної президента Російської Федерації Володимира Путіна Аліни Кабаєвої отримала контроль над CNN в Росії. Так, "Медіа Альянс", спільне підприємство "Національної медіа групи" і американської Discovery Communications, закрила операцію з купівлі російського портфеля телеканалів Turner, повідомляє РБК з посиланням на повідомлення компанії.

Як повідомляється, згідно угоді "Медіа Альянс"зможе займатися дистрибуцією Cartoon Network і Boomerang, а також інформаційного каналу CNN в Росії. Разом з тим, вартість угоди по купівлі російських активів Turner не розкривається.


Крім того, "Медіа Альянс" і рекламний селлер Vi мають намір почати продаж реклами на Cartoon Network.

"На сьогоднішній день у "Медіа Альянсу" сформовано сильна рекламна пропозиція, яка охоплює всі комерційно затребувані аудиторії, в тому числі і дитячу. Реклама на Cartoon Network відкриває додаткові можливості рекламодавцям і разом з тим підсилює наші позиції в сегменті тематичного телебачення", - сказав гендиректор "Медіа Альянсу" Григорій Лавров.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Репортери без кордонів" включили президента Російської Федерації Володимира Путіна у ТОП-12 світових лідерів-ворогів ЗМІ.