ua en ru

Компанія Ківана здала лікарню швидкої допомоги в Одесі раніше терміну

Компанія Ківана здала лікарню швидкої допомоги в Одесі раніше терміну

Меценат Аднан Ківан передав одеській громаді будівлю Лікарні швидкої допомоги, яку компанія KADORR Group звела на 6 місяців раніше обіцяних термінів. Про це повідомляють українські ЗМІ.

Новий сучасний медичний об'єкт розташований на вулиці Маршала Малиновського (всередині двору МКЛ №10). Відзначається, що будівля є одним з найкрасивіших зразків нежитлової архітектури, побудованих в Одесі за останні 20 років: із сучасних екологічно чистих матеріалів, з величним фасадом, елементами в стилі ампір.


Крім того, за даними видання, будівля зведена за європейським стандартам і є функціональною з точки зору надання ургентної медичної допомоги, і готова до прийому тисяч пацієнтів, які перебувають у складних і критичних станах.

Компанія Ківана здала лікарню швидкої допомоги в Одесі раніше термінуКомпанія Ківана здала лікарню швидкої допомоги в Одесі раніше термінуЖурналісти пишуть, що заяви про те, що Аднан Ківан "не подарує" місту обіцяну лікарню, "з'являлися з "легкої руки" мера Геннадія Труханова". При цьому видання підкреслює, що заяви не підтвердилися, а Одеса (особливо її південна і південно-західна частини, що "страждають" від віддаленості від великих медустанов) отримала важливий об'єкт охорони здоров'я, здатний врятувати тисячі і десятки тисяч життів.

Компанія Ківана здала лікарню швидкої допомоги в Одесі раніше термінуКомпанія Ківана здала лікарню швидкої допомоги в Одесі раніше термінуЗа даними ЗМІ, на будівництво не були витрачені бюджетні кошти, а тільки кошти Аднана Ківана. Видання зазначає, що лікарня Швидкої допомоги в Одесі стало одним з наймасштабніших меценатських проектів України.