ua en ru

У комітеті ВР з євроінтеграції заявили, що 74% українців підтримують вступ до НАТО

У комітеті ВР з євроінтеграції заявили, що 74% українців підтримують вступ до НАТО Фото: вступ до НАТО підтримують 74% українців

На думку Юринець, ситуація у сфері безпеки вплинула на думку українців

На даний момент 74% українців підтримують вступ України у Північноатлантичний альянс. Про це в ефірі "5 каналу" розповіла член Комітету ВР з питань євроінтеграції, народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" Оксана Юринець.

На думку Юринець, ситуація у сфері безпеки вплинула на думку українців.

"Станом на сьогодні 74% (українців підтримують вступ України в НАТО, – ред.). Знаєте, це так само як атеїстів стало менше, коли хтось поїде на Схід і після того він стає віруючою людиною. Так само і ця ситуація, яка сталася по безпековому напрямку в Україні, вона так само переконала багатьох українців, особливо молодь, про те, що це необхідний формат", - заявив Юринець.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у медичних закладах країн НАТО отримали допомогу 398 українських військовослужбовців. Про це заявила перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко.

"Ми високо цінуємо, що саме при вашій підтримці 398 українських військовослужбовців отримали допомогу в медичних закладах країн НАТО", - зазначила Геращенко.