ua en ru

Комітет ВР з питань податкової політики та представники бізнесу підпишуть меморандум про врегулювання спірних питань в проекті Податкового кодексу

Комітет Верховної Ради України з питань податкової та митної політики та представники малого та середнього бізнесу підпишуть меморандум про врегулювання спірних питань у проекті Податкового кодексу. Про це журналістам повідомив голова комітету ВР з питань податкової та митної політики Віталій Хомутиннік, передає кореспондент РБК-Україна.

«Більша кількість пропозицій від асоціацій, які сьогодні були представлені, вона вже врахована в кодексі.Ми запропонували підписати меморандум. Я, як голова комітету готовий поставити свій підпис під цим меморандумом за те, що я буду проводити цю позицію в комітеті. Що стосується меморандуму, ми пройшли по кожному пункту, і фактично, він готовий для того, щоб сьогодні його підписати», - сказав В.Хомутиннік.

«Погодились усі представники тих асоціацій, які мають загальнонаціональний статус підписати цей меморандум», - сказав голова Ради підприємців при Кабміні Леонід Козаченко.

Л.Козаченко зазначив, що значна кількість пропозицій бізнесу врахована в проекті Податкового кодексу.

«Я думаю, що ми будемо йти до керівництва держави, просити, щоб врахували решту пропозицій, але ми впевнені, що не можна врегулювати 100% тих вимог, які ставить малий бізнес», - відмітив Л.Козаченко.