ua en ru

Комітет рекомендує ВР прийняти закон про розміщення засобів спостереження на землях Міноборони

Комітет рекомендує ВР прийняти закон про розміщення засобів спостереження на землях Міноборони Фото: Верховна Рада України (twitter.com/verkhovna_rada)

Відповідне рішення комітет прийняв на своєму засіданні

Комітет з питань аграрної політики та земельних відносин рекомендує парламенту прийняти у другому читанні та в цілому проект закону № 4638 "Про внесення зміни до статті 4 закону "Про використання земель оборони". Про це повідомляє інформаційне управління Апарату Верховної Ради України.

Відповідне рішення комітет прийняв на своєму засіданні 21 вересня 2017 року.

Так, законопроектом пропонується доповнити статтю 4 закону "Про використання земель оборони" новою частиною 3, положеннями якої спрощується процедура розміщення засобів зв’язку, навігації та спостереження (радіотехнічного забезпечення), що належать підрозділам об’єднаної цивільно-військової системи організації повітряного руху України. Розміщення таких навігаційних систем на землях оборони відбуватиметься за погодженням з Міністерством оборони без зміни їх цільового призначення та вилучення земельних ділянок.

"За результатами обговорення комітет прийняв рішення рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений проект закону у другому читанні та в цілому як закон", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, у травні Рада прийняла за основу законопроект №4638 "Про внесення зміни до статті 4 закону" Про використання земель оборони "щодо підвищення ефективності використання виділених земельних ділянок". Документ підтримали 232 депутата ВР.