ua en ru

Комітет Ради сподівається до літа закінчити звіт по "Небесній Сотні"

Комітет Ради сподівається до літа закінчити звіт по "Небесній Сотні" Ігор Луценко обіцяє до літа закінчити звіт по "Небесній Сотні"

В антикорупційному комітеті Верховної Ради сподіваються через півтора місяці закінчити звіт з розслідування вбивств "Небесній Сотні". Про це журналістам за результатами засідання робочої групи в рамках комітету повідомив народний депутат Ігор Луценко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я розраховую, за два тижні ми надішлемо та рекомендації і звіт. Відповідно, де-то ще два тижні пройде і стільки ж буде потрібно, щоб ми підготували звіт і затвердили його на комітеті. Тобто приблизно півтора місяця", - сказав Луценко.

За його словами, комітет звернеться в правоохоронні органи з проханням надати йому інформацію щодо ходу розслідування.

"Ми, користуючись статусом нашого комітету, пошлемо запити-звернення з тієї інформації, яка цікавить ті групи адвокатів, які розслідують справи, пов'язані з Майданом. Ми будемо просити надати нам цю інформацію якомога швидше", - сказав Луценко.

Крім того, згідно з раніше прийнятим рішенням робоча група розробить рекомендації ГПУ, МВС і СБУ з метою збільшення ефективності розслідування.

Нагадаємо, раніше антикорупційний комітет ВР визнав незадовільним розслідування справ Майдану.