ua en ru

Комітет етики ФФУ дасть оцінку словам Вернидуба після матчу з "Шахтарем"

Комітет етики ФФУ дасть оцінку словам Вернидуба після матчу з "Шахтарем" Фото: Юрій Вернидуб (facebook.com/FCZoryaLuhansk)

Скаргу на наставника "Зорі" подали телеканали "Футбол 1/2"

Телеканали "Футбол 1"/"Футбол 2" подали скаргу на слова головного тренера "Зорі" Юрія Вернидуба, сказані на післяматчевій прес-конференції за підсумками матчу 30 туру чемпіонату України проти "Шахтаря" (2:1). Про це інформує офіційний сайт "Футбол 1/2".

Телеканали звернулися до Комітету з етики та чесної гри, а також в Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ. Головна вимога - дати належну оцінку висловлюванням наставника луганського клубу. За інформацією позивача, Комітет з етики запланував зібрання на 12 травня. Тоді і буде розглянуто цей запит.

Вернидуб заявив, що зазначені телеканали є рупорами "Шахтаря".

"Я емоційно ні з ким не спілкуюся. Особливо з каналами "Футбол 1" і "Футбол 2". Я можу сказати слова, які їх образять. Не хочу їх ображати. Минулого століття, під час війни у Адольфа Гітлера рупором виробництва був Йозеф Геббельс. Зараз же канали "Футбол 1/2" рупори "Шахтаря". Про що можна говорити? Всіх брудом поллють. У них одні тільки найкращі та найсвятіші. Нехай працюють. Я ж буду відповідати на питання тільки тому транслятора, з якими ми працюємо - це "2+2", - сказав наставник.

Нагадаємо, головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб повідомив, що поки не думає про продовження контракту з луганським клубом.