ua en ru

Вернидуб ще не визначився зі своїм майбутнім у "Зорі"

Вернидуб ще не визначився зі своїм майбутнім у "Зорі" Фото: Юрій Вернидуб (zarya-lugansk.com)

Контракт головного тренера закінчується влітку 2018 року

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб повідомив, що поки не думає про продовження контракту з луганським клубом. Про це повідомляє SportArena.

Поточне трудову угоду наставника з луганчанами закінчується в червні наступного року, але сторони поки що не сідали за стіл переговорів.

"Президент вже питав про це, адже залишилося півроку. Але, вважаю, що спочатку треба виконати завдання на сезон, а потім думати про контракт. Повірте - це не найголовніше. У мене чудові стосунки з президентом. Ми завжди дивилися один одному чесно в очі ", - сказав Вернидуб.

51-річний фахівець очолює "Зорю" з листопада 2011 року. Під його керівництвом в минулому сезоні команда вперше в історії фінішувала на третьому місці в чемпіонаті України, а також другий рік поспіль пробилась до групового раунду Ліги Європи.

Нагадаємо, головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич оцінив прогрес відданого в оренду в луганській "Зорі" 23-річного опорника Олександра Андрієвського, який дебютував за збірну України в матчі проти Словаччини (2:1).