ua en ru

Коломойський: з Курченком давно не спілкувався, справи в нього зараз не дуже

Коломойський: з Курченком давно не спілкувався, справи в нього зараз не дуже Фото: Ігор Коломойський

Екс-губернатор пригадав молодому олігархові звинувачення в розкраданнях нафти

Український бізнесмен, екс-голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський зізнався, що давно не спілкувався із власником "Східно-європейської паливо-енергетичної компанії" (СЄПЕК) Сергієм Курченком. Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна "Ігор Коломойський: про Порошенка, сусідів за списком Forbes, МАУ і "Укрнафту"".

"Із (Сергієм) Курченком давно не спілкувався. Прочитав у ЗМІ, що там (Сергій) Пашинський і компанія відвели його нафтопродукти, то хотів написати йому:" Ну шо? А ти мене звинувачував" (Курченко у телефонній розмові заявляв, що це Коломойський забрав його нафтопродукти, які залишилися в Україні, - ред.)", - зазначив Коломойський.

За його словами, справи у Курченка зараз не дуже. "Не знаю, як у Криму (йдеться про постачання нафтопродуктів компаніями Курченка з Росії та придбання місцевої мережі заправок, - ред.). Знаю, що там, в Луганську, він намагався щось робити, але там йому дали 24 години, щоб забрався. Там важка ситуація була", - додав власник групи "Приват".

Нагадаємо, зі слів Коломойського, у власника корпорації "Систем Кепітал Менеджмент" Ріната Ахметова все гаразд, але він страждає через футбол.