ua en ru

Колегія Київського апеляційного адмінсуду видалилась для наради з приводу апеляції захисту Тимошенко

Колегія Київського апеляційного адміністративного суду видалилася в дорадчу кімнату для ухвалення рішення щодо апеляції адвоката екс-прем'єр-міністра України, лідера партії "Батькивщина" Юлії Тимошенко. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Раніше в ході судового засідання сторони висловили свої аргументи щодо адміністративної справи. Зокрема, представник прокуратури висловив думку, що відповідну апеляцію не варто задовольняти, оскільки в матеріалах справи є достатньо доказів провини колишнього прем'єра. Так, прокурор підкреслив, що в матеріалах справи є роздруківки, які підтверджують, що кошти з пластикових карт, якими користувалася Тимошенко, є її доходом і не задекларовані. Разом з тим, прокурор відзначив, що висновок експертів, на думку адвоката підтверджуючий невинність Тимошенко, має лише теоретичний характер і не може бути використаний як доказ.

У свою чергу адвокат Юлії Тимошенко Борис Нечипоренко заявив, що кошти з пластикових карт використовувалися виключно на благо компанії Somali Enterprises.