ua en ru

Кількість учасників ринку в системі ЕДО ДКЦПФР в ІІІ кварталі 2011 р. збільшилась на 85%

Кількість учасників ринку, зареєстрованих в системі електронного документообігу (ЕДО) Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку (ДКЦПФР), у ІІІ кварталі 2011 р. у порівняні з ІІ кварталом збільшилась майже на 85%. Про це заявив голова комісії Дмитро Тевелєв, передає прес-служба ДКЦПФР.
"За результатами ІІІ кварталу ми знову можемо констатувати суттєву активізацію учасників ринку у подачі звітності в інноваційному й зручному форматі, запропонованому цієї весни регулятором, - заявив Тевелєв. - Станом на 1 листопада 2011 р. у порівняні з минулим кварталом кількість учасників ринку, зареєстрованих в системі ЕДО комісії, збільшилась майже на 85%. Так, у порівнянні з попереднім кварталом, приріст квартальної звітності від торговців цінними паперами склав 78%, а нерегулярної - 103%. Кількість щоденних звітів, отриманих від депозитаріїв, збільшилась на 46%, а нерегулярних - на 1340%. Зберігачі також були активними: приріст нерегулярної звітності від цих учасників ринку становить 833%, а квартальної - 300%".
За його словами, серед компаній, які користуються перевагами нового формату подачі звітності, представлені усі види профучасників фондового ринку - торговці, зберігачі і депозитарії.