ua en ru

Кількість постраждалих під час зіткнень у Вірменії зросла до 14 людей, - ЗМІ

Кількість постраждалих під час зіткнень у Вірменії зросла до 14 людей, - ЗМІ

Число постраждалих в ході зіткнень між демонстрантами і силами правопорядку, що відбулися 15 січня біля будівлі генконсульства Росії в Гюмрі, досягло 14 людей, передає вірменська служба радіо "Свобода".

Як повідомляється, постраждалі були доставлені в міський медичний центр.

За словами директора гюмрийского медцентру Армена Ісаакяна, були госпіталізовані 9 демонстрантів і 5 поліцейських.

"У демонстрантів були подряпини, у одного - опік першого-другого ступеня. Більшість з них вже виписалися з лікарні", - сказав Ісаакян.
За його словами, двоє поліцейських отримали черепно-мозкову травму.

"У одного був перелом, але головний мозок не постраждав, другий поліцейський поки проходить обстеження. Важкі травми в основному у поліцейських, у цивільних осіб більш легкі травми", - зазначив директор медцентру.

Нагадаємо, зіткнення з-за вбивства вірменської родини російським солдатом почалися ввечері 15 січня. На вулиці вийшли кілька тисяч людей, які вимагають видати російського солдата Валерія Пермякова, обвинуваченого у вбивстві вірменської сім'ї з шести чоловік. Російський військовослужбовець зізнався у вбивстві 12 січня шести осіб у вірменському місті Гюмрі. Єдиним вижив став піврічна дитина, він тяжко поранений. Валерій Пермяков є військовослужбовцем 102-ї російської військової бази у Вірменії.

За матеріалами вірменської служби радіо "Свобода".