ua en ru

Через отруєння у Луганській обл. до лікарні потрапили ще 2 дитини

Через отруєння у Луганській обл. до лікарні потрапили ще 2 дитини Ілюстративне фото (facebook.com/screennews.ad)

До лікарні звернулися ще 2 дитини

У п'ятницю, 21 червня, через отруєння у Луганській області до лікарні звернулися ще 2 дитини. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сторінку прес-секретаря поліції Луганської області Тетяни Погукай у Facebook.

Як повідомляється, до лікарень у Рубіжному та Сєвєродонецьку через отруєння вже звернулися 40 осіб, з яких 33 - діти. Протягом п'ятниці до лікарні звернулися 10 дітей та двоє дорослих.

"Усі хворі знаходяться в задовільному стані, їх життю та здоров'ю нічого не загрожує", - додала Погукай.

В поліції зазначили, що за фактом масового отруєння в Луганській області було відкрито 2 кримінальних провадження за ст. 325 КК Україна (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) та ст. 242 КК України, тобто порушення правил охорони вод.

Через отруєння у Луганській обл. до лікарні потрапили ще 2 дитини

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що число постраждалих від отруєння в Луганській області дітей зросло до 31. Також з симптомами отруєння до лікарні звернулося 7 дорослих.

РБК-Україна писало, що в Луганській області поліція з'ясовує обставини і причини потрапляння в інфекційне відділення 18 осіб. Зазначалося, що були госпіталізовані 18 громадян, з яких 15 дітей. Повідомлялося, що всі госпіталізовані пов'язують захворювання з купанням в озері Пісочне.