ua en ru

Кількість загиблих у залізничній катастрофі в Китаї досягла 40 людей

Кількість загиблих у залізничній катастрофі в Китаї досягла 40 людей. Представник відповідного відомства міста Веньчжоу провінції Цзянсу, де сталася аварія, повідомив агентству "Сіньхуа", що 25 липня увечері в місцевий морг доставили тіло ще одного загиблого.

За повідомленнями, 40-а жертва аварії померла вже в лікарні.

Після аварії на місці трагедії в районі Лучен міста Веньчжоу поряд з активною операцією з порятунку постраждалих були також організовані 57 робочих груп для прийому в цілодобовому режимі родичів загиблих і поранених, оперативного аналізу їх скарг і вирішення виникаючих проблем.

За рішенням групи Держради КНР з розслідування причин аварії в Веньчжоу вагони, які побували в аварії та залишилися на місці події, були доставлені на Південний вокзал Веньчжоу для подальшого розслідування. Для того, щоб не заважати міському транспорту, перевезення аварійних вагонів було здійснене вночі в понеділок.

Нагадаємо, 23 липня два швидкісних пасажирських поїзди зіткнулися в міському окрузі Чженьцзян в провінції Цзянсу на сході Китаю, в результаті чого два вагони впали з мосту.