ua en ru

Кількість отруєних грибами у Львівській області зросла до 8 осіб

Кількість отруєних грибами у Львівській області зросла до 8 осіб Фото: гриби (pixabay.comjackmac34)

Раніше було відомо про 6 постраждалих

У Львівській області в результаті отруєння грибами госпіталізовано 8 осіб. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА на своїй сторінці в Facebook.

Так, станом на 6:00 вівторка, 10 жовтня, госпіталізований житель с. Станік Радехівського району, 2001 року народження у вкрай важкому стані. Ще три жителя цього населеного пункту (1968, 1967, 1974 р.н.) госпіталізовані в стані средньої тяжкості.

Крім цього, на лікуванні в обласній лікарні перебуває жителі с. Бортники, Жидачівського району, 1958 р.н. у стані середньої тяжкості, а також жителі с. Сушно Радехівського району, 1944 р. і 1963 р.н. в стані середньої тяжкості.

ІНФОРМАЦІЯ про оперативну обстановку з питань надзвичайних ситуацій та про інші небезпечні події на території області..

Опубліковано Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА 9 жовтня 2017 р.

"9 жовтня о 20.15 год. надійшло повідомлення, що в Турковскую ЦРЛ з діагнозом підозра на отруєння грибами госпіталізовано жительку с. Закіпці Турківського району, 2001 року народження (дитина). Стан потерпілої середньої ступеня тяжкості", - додали у департаменті.

Відзначається також, що 6 жовтня до департаменту надійшло повідомлення з Самбірської ЦРЛ про смертельне отруєння грибами жительки с. Зарайское Самбірського району, 1971 р.н..

Нагадаємо, раніше було відомо про шість постраждалих внаслідок отруєння грибами у Львівській області.