ua en ru

Колесніченко пропонує притягнути до кримінальної відповідальності нардепів, які "публічно нападають на міліціонерів"

Народний депутат України від фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко запропонував міністру внутрішніх справ Віталію Захарченко винести на розгляд парламенту, узгоджену з Генеральною прокуратурою постанову щодо притягнення до кримінальної відповідальності народних депутатів з опозиції, які в ході мітингів "здійснюють розбійний нападу на міліціонерів".

"Шановний Віталій Юрійович ми щойно подивилися відеоролик, де бачили як бандити, реальні бандити, не просто здійснюють кримінальний злочин, вони публічно нападають на працівників міліції, прикриваючись депутатськими мандатами. У мене ... є пропозиція: узгодьте питання з генеральним прокурором, внесіть ... постанову в парламент і ми тут однозначно дамо згоду на притягнення до кримінальної відповідальності бандитів, які порушують закони і прикриваються депутатськими мандатами", - заявив Колесніченко.
Варто зазначити, що під час години уряду, відповідаючи на запитання нардепів на прохання міністрів МВС були продемонстровані кадри оперативної зйомки на яких відображено як народні депутати з опозиції, а так само заступник голови фракції БЮТБ Олександр Турчинов беруть участь у конфліктах із співробітниками міліції.