ua en ru

Клюєв доручив губернаторам розробити план заходів для стимулювання промвиробництва

Перший віце-прем'єр-міністр, міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв доручив керівникам регіонів за два тижні розробити план заходів, спрямованих на стимулювання зростання обсягів промислового виробництва. Про це він заявив під час розширеного засідання колегії Мінекономрозвитку, передає прес-служба першого віце-прем'єра.

Заслухавши стан соціально-економічного розвитку за 9 місяців цього року від кількох заступників голів обласних держадміністрацій, які відповідають за економічні питання в регіонах, Клюєв зазначив: "У тих регіонах, де відбувається падіння, за два тижні розробіть необхідні заходи. Проаналізуйте, що потрібно зробити, щоб створити нові робочі місця. Те, що необхідно вирішити на державному рівні, зокрема, ухвалити відповідні нормативно-правові акти, буде зроблено. Але потрібно, щоб кожен з вас долучився до цієї роботи".

"Якщо в регіонах не буде вжито необхідних заходів або вони будуть недієвими, буде розглядатися питання кадрових змін", - підкреслив перший віце-прем'єр-міністр.