ua en ru

Клуб АПЛ готовий купити Мессі за 400 млн євро

Клуб АПЛ готовий купити Мессі за 400 млн євро Фото: Ліонель Мессі (facebook.comfcbarcelona)

Ман Сіті готується до переговорів про перехід Мессі

Футбольний клуб "Манчестер Сіті" готовий купити лідера "Барселони" Ліонеля Мессі за рекордні 400 млн євро, передає видання as.com.

Повідомляється, що Ман Сіті почав серйозно роздумувати над підписанням Мессі у зв'язку з тим, що сам гравець досі не коментував інформацію про продовження контракту з "Барселоною" до 2021 року, хоча президент каталонців Хосеп Марія Бартомеу про це заявив ще в середині вересня.

У зв'язку з цим в Ман Сіті чекають дій Мессі, і якщо він буде йти з "Барселони", то "городяни" готові витратити на його підписання 400 млн євро. Причому мова йде про конкретні гроші для футболіста, а не відступні для його нинішнього клубу.

Зазначимо, у зв'язку з тим, що поки немає ніякої офіційної інформації про продовження угоди Мессі з "Барсою", він може вже взимку укласти попередній контракт з іншим клубом, так як контракт з каталонцями розрахований до кінця цього сезону. Також видання підкреслює, що зараз у "Манчестер Сіті" працюють Чікі Бегірістайн, Ферран Соріано і Хосеп Гвардіола, які працювали з Мессі у Барселоні. Крім того, за клуб виступає близький друг аргентинця Серхіо Агуеро.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що форварда "Барселони" Луїса Суареса прооперують у листопаді.