ua en ru

Клінтон веде переговори з колишнім британським шпигуном про купівлю досьє на Трампа, - The Daily Mail

Клінтон веде переговори з колишнім британським шпигуном про купівлю досьє на Трампа, - The Daily Mail Фото: Хіларі Клінтон (flickr.com/iprphoto)

Після покупки Клінтон має намір передати досьє на Трампа в ЗМІ

Екс-кандидат у президенти США Хілларі Клінтон веде переговори з колишнім британським шпигуном Крістофером Стілом про купівлю досьє на президента США Дональда Трампа. Про це повідомляє видання The Daily Mail з посиланням на джерела.

"Хілларі Клінтон веде таємні переговори з Крістофером Стілом, автором сумнозвісного російського досьє, про купівлю другого досьє, в якому нібито містяться нові звинувачення проти президента Трампа", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, переговори з Стілом ведуть колишні помічники Клінтон.

"Люди Хілларі таємно спілкувалися з Стілом і близькі до того, щоб домовитися з ним про купівлю (досьє, - ред.)", - повідомило джерело видання.

Як зазначається, Стіл отримав нові дані про Трампа від "російських джерел".

"Стіл не опублікував цю інформацію раніше, тому що вона не була доступна йому, коли він зібрав своє перше досьє (на Трампа, - ред.)", - повідомило джерело.

Як повідомляється, у другому досьє міститься інформація про те, що у Трампа протягом багатьох років були романтичні стосунки з російськими жінками, які "пов'язані з кремлівським шпигунським апаратом".

Наголошується, що Хілларі Клінтон повідомила Біллу Клінтону про намір передати ЗМІ досьє на Трампа після покупки.

"Вона (Клінтон, - ред.) переконана, що Трамп уклав комерційні угоди з росіянами, що мають зв'язки з Кремлем, в обмін на обіцянку запропонувати сприятливі умови торгівлі", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що штаб Клінтон та Національний комітет Демократичної партії фінансували розслідування, підсумком якого стала публікація досьє про передбачувані зв'язки Трампа з Російською Федерацією.