ua en ru

Клімкін заявив про необхідність поглиблення галузевої взаємодії з ЄС

Клімкін заявив про необхідність поглиблення галузевої взаємодії з ЄС Фото: Павло Клімкін (РБК-Україна)

Павло Клімкін взяв участь у Міністерському засіданні Східного Партнерства

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що у контексті розвитку Східного Партнерства (СхП) після 2020 року важливим елементом ініціативи має стати поглиблення галузевої взаємодії між ЄС та трьома асоційованими партнерами з метою їх подальшої галузевої інтеграції до ЄС. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на Facebook-сторінку представництва України в ЄС.

Так, 15 жовтня Клімкін взяв участь у Міністерському засіданні СхП у Люксембурзі. Головними темами дискусії були стан виконання "20 досягнень до 2020 року" та перспективи подальшого розвитку Східного партнерства.

Клімкін відзначив важливість посилення безпекового виміру СхП та активізації співпраці з протидії гібридним і кібернетичним загрозам, зокрема з боку Росії.

Також він окреслив основні зусилля України у виконанні пріоритетів Східного партнерства, приділивши особливу увагу результатам боротьби з корупцією та створенню деполітизованої системи держслужби.

Павло #Клімкін у Люксембурзі: Важливим елементом Східного партнерства має стати поглиблення галузевої взаємодії 15...

Опубліковано Mission of Ukraine to the EU Понеділок, 15 жовтня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глави МЗС України та Угорщини домовилися про проведення комплексних консульських консультацій щодо ситуації у двосторонніх відносинах.