ua en ru

Клімкін в Нідерландах виключив можливість зміни УА України з Євросоюзом

Клімкін в Нідерландах виключив можливість зміни УА України з Євросоюзом Фото: переговори в Нідерландах

Клімкін обговорив ратифікацію Угоди з представниками Нідерландів

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін під час візиту до Нідерландів заявив, що внести зміни в текст Угоди про асоціацію України з європейським союзом неможливо. Про це повідомляє прес-служба відомства.

На зустрічі з нідерландськими колегами міністр обговорив питання двостороннього співробітництва та завершення процесу ратифікації Угоди про асоціацію Нідерландами у спосіб, який був би прийнятним для всіх сторін.

обговорення Асоціаціїзустріч з нидерландцамиобговорення відносин України і Нідерландіввізит міністра закордонних справ України в Нідерланди
Фото: візит Клімкіна в Нідерланди

"Глава МЗС України зазначив, що Угода про асоціацію є дієвою платформою не тільки для поглиблення відносин між Україною та ЄС, українсько-нідерландського двостороннього співробітництва, але й для зміцнення на континенті базових європейських цінностей, завдяки яким європейське співтовариство досягло економічної могутності, миру і процвітання", - йдеться в повідомленні

У МЗС зазначили, що Угода має виняткове значення для України та є основою для впровадження системних реформ, побудови нової демократичної держави.

Нагадаємо, сьогодні президент Петро Порошенко закликав Нідерланди розблокувати ратифікацію Угоди про асоціацію.