ua en ru

Клімкін назвав поточну ситуацію на окупованих територіях розбірками спецслужб РФ

Клімкін назвав поточну ситуацію на окупованих територіях розбірками спецслужб РФ Фото: Павло Клімкін (yes-ukraine.org)

Україна обговорила з ОБСЄ та ЄС поточну ситуацію на окупованих територіях

Поточна ситуація на окупованих територіях є в тому числі розбірками між відповідними спецслужбами Російської Федерації. Про це сьогодні журналістам повідомив глава Міністерства закордонних справ (МЗС) України Павло Клімкін, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми уважно дивимося, що відбувається на окупованих територіях. Оскільки ви сказали про розборки, але це не тільки внутрішні розборки там всередині між цими бандами - також розборки між відповідними російськими спецслужбами. Це дуже чітко доводить, що саме Росія там всім рулить. Вчора на військовому кабінеті відбулася дуже серйозна дискусія про можливі варіанти дій, в тому числі, взаємодії з міжнародними партнерами", - сказав Клімкін.

За словами глави МЗС, Україна обговорила з рядом партнерів з Організації та співробітництва в Європі та Євросоюзу поточну ситуацію на окупованих територіях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ватажок самопроголошеної "Луганської народної республіки" Ігор Плотницький не залишав Луганськ та провів нараду, на якому заявив про спробу державного перевороту"