ua en ru

Клієнти "Промінвестбанку" зможуть відновити депозити без втрат

"Промінвестбанк" пропонує українцям відновити депозити без втрат. З 28 лютого по 28 березня "Промінвестбанк" проводить акцію, в рамках якої клієнти, які в період з 20 січня по 26 лютого достроково розірвали свої депозити, можуть відновити недоотримані відсотки. Повернення недоотриманих відсотків банк буде здійснювати за умови відкриття нового депозитного вкладу на будь-який термін від одного місяця в будь-якій валюті.

Крім цього, за безготівковий переказ коштів на поточні рахунки в "Промінвестбанку" з подальшим їх розміщенням на депозит в будь-якій валюті банк компенсує витрати і комісії клієнтів в інших банках у розмірі 1 тис. грн. Компенсація виплачується через місяць після оформлення депозиту. Як повідомив директор департаменту роздрібного бізнесу "Промінвестбанку" Андрій Карякін, така пропозиція з'явилася у відповідь на попит ринку, а саме: клієнтів, що бажають розмістити свої кошти в стабільному банку і отримувати при цьому високий дохід.

За даними НБУ, за січень цього року українці зняли зі своїх депозитних рахунків понад 15 млрд грн, у тому числі близько 5 млрд - в іноземній валюті. А в лютому ця цифра подвоїлася і досягла 30 млрд грн, підрахували в Незалежної асоціації банків України. Ця сума становить 7% від усього обсягу депозитів в країні.

"Промінвестбанк" пропонує можливість за найбільш затребуваними вкладами на 3 місяці з виплатою відсотків в кінці терміну одержати 21% річних. Розмістити гроші в банку можна і на будь-який інший термін: від 1 місяця до 5 років. При цьому навіть на такий тривалий термін банк дає 20% річних з виплатою в кінці терміну. При розміщенні вкладів до 1 місяця клієнти можуть розраховувати на отримання 17% річних.

За вклади з щомісячними виплатами на 1 місяць "Промінвестбанк" дає ті ж 17% річних, на 3 місяці - 20%.

За валютними вкладами "Промінвестбанк" пропонує 6,1% річних у дол. США на 1 рік, 7,6% - на 1 місяць, 8,6% - на півтора і два роки. Найбільша ставка по долару - 8,8% річних - на термін у 13 місяців. За депозити в євро "Промінвестбанк" пропонує 6,7% річних за 1 місяць, 8,1% - за 13 місяців.

Для зручності клієнтів в "Промінвестбанку" працює система інтернет-банкінгу, що дозволяє оформити депозит не виходячи з дому, існує можливість поповнення депозитних рахунків через термінали IBox, через Сash -in банкомати, за безготівковим переказом, за який банк компенсує витрати.

Експерти ринку відзначають, що постійно отримуючи потужну підтримку акціонера в особі "Внєшекономбанку", "Промінвестбанк" є чи єдиним з небагатьох українських банківських установ, здатних виконувати всі свої зобов'язання перед клієнтами в повному обсязі незважаючи ні на які події.