ua en ru

Кличко завершить кар'єру Дженнінгса, - Уайлдер

Кличко завершить кар'єру Дженнінгса, - Уайлдер Уайлдер попереджає співвітчизника

Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтей Вайлдер вважає, що українець Кличко набагато перевершує свого швидкого суперника Браянта Дженнінгса, повідомляє Boxingscene.

"Не думаю, що Брайант готовий до такого виклику. У нього немає багатого аматорського минулого, так і в профі він ще не бився з хлопцями такого калібру. Він ніколи не зустрічався з суперниками такій комплектації. Йому не доводилося боксувати з таким рослими бійцями. Навряд чи йому вдасться вистрілити в поєдинку з боксером, який довгі роки домінував у суперважкій вазі", - сказав Вайлдер.

"Він все зрозуміє, коли опиниться в одному рингу з Кличком. Зараз він може говорити про стратегію, план на бій, але в ніч бою його осінить - це різний рівень. Не буду говорити, що у Дженнінгса зовсім немає шансів - у боксі трапляється всяке. Але, якщо Кличко буде битися так, як повинен, для Брайанта все закінчиться дуже погано. Це може бути кінець його кар'єри. Кличко нітрохи не турбується про нього. Ніколи не бачив його настільки спокійним". - додав боксер.

Нагадаємо, бій Кличко - Джаеннингс відбудеться вже 25 квітня в Нью-Йорку.