ua en ru

Кличко створив робочу групу для перевірки ситуації в "Центрі мікрохірургії ока"

Мер Києва Віталій Кличко підписав розпорядження про створення робочої групи з перевірки ситуації в "Центрі мікрохірургії ока".

Мер Києва Віталій Кличко підписав розпорядження про створення робочої групи з перевірки ситуації в "Центрі мікрохірургії ока". Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

Робоча група повинна перевірити факти щодо ситуації, яка склалася в "Центрі мікрохірургії ока", вивчити проблемні господарські питання, а також проблеми фінансово-економічного та кадрового характеру.

Очолив робочу групу заступник голови КМДА Михайло Радуцький. До її складу також увійшли представники Департаменту охорони здоров'я, управління з питань правоохоронної роботи та протидії корупції апарату КМДА, юридичного управління апарату КМДА, Департаменту фінансів, Департаменту комунальної власності, Вільної профспілки медичних працівників, Ліги страхових організацій України та Державної податкової інспекції у Солом'янському районі. Заступником голови робочої групи призначений заступник директора - начальник управління організації медичного забезпечення Департаменту охорони здоров'я Олександр Курмишов.

Нагадаємо, 2 жовтня 2014 р. суд заборонив Київській міській державній адміністрації провести перевірку "Центру мікрохірургії ока".