ua en ru

Кличко прийшов на зустріч з Фюле

Лідер "Удару" Віталій Кличко прийшов на зустріч з єврокомісаром з питань розширення і європейської політики сусідства Штефаном Фюле, який прибув в Україну для вивчення ситуації.

Лідер "Удару" Віталій Кличко прийшов на зустріч з єврокомісаром з питань розширення і європейської політики сусідства Штефаном Фюле, який прибув в Україну для вивчення ситуації. Про це повідомляє прес-служба "Удару".

"Від переговорів з європейською стороною, зокрема, зі Штефаном Фюле, буде залежати обговорення з владою вирішення гострої політичної кризи в Україні", - сказав Кличко журналістам перед початком зустрічі.

У той же час, він зазначив, що всі сьогодні бачать динаміку тривожних подій, які відбуваються в країні. За його словами, громадськість та опозиція не задоволені тими пропозиціями влади, які були озвучені вчора.

"Вчора були запропоновані мінімальні кроки. Це не вирішить кризи, тому такі пропозиції обурили людей. Якщо спочатку вони вимагали відставки міністра внутрішніх справ Захарченка та уряду Азарова, то сьогодні основна вимога - відставка Президента. А він робить вигляд, що нічого не відбувається", - сказав Кличко.

Він також заявив, що обговорення механізмів вирішення гострої політичної кризи в Україні, можливе лише за посередництва представників ЄС і ОБСЄ.