ua en ru

Кличко відвідав Український сніданок у Давосі

Кличко відвідав Український сніданок у Давосі Фото: Віталій Кличко у Давосі

Торгів щодо територіальної цілісності України бути не може, - Кличко

В України немає іншої альтернативи, крім процесу європейської і євроатлантичної інтеграції. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в коментарях журналістам у Давосі перед початком Українського сніданку.

"Я сьогодні тут для того, аби і надалі доносити позицію – і мою особисту як політика та громадянина, і української влади – що в України немає іншої альтернативи, крім процесу європейської і євроатлантичної інтеграції. Сьогодні лунають дискусії щодо того, аби "поміняти" Донбас на Крим чи озвучуються інші "ідеї". Але я переконаний: ніяких торгів щодо територіальної цілісності України бути не може! І це – ключова позиція", – наголосив Кличко.

Він зазначив, що необхідно сьогодні доносити до європейських, американських політиків пріоритети і позицію України, її влади. І для цього треба використовувати усі можливі майданчики.

Сьогодні у Давосі Віталій Кличко візьме участь у заході, який традиційно влаштовує американське видання "Washington Post", і на який збираються лідери з усього світу в сфері політики, фінансів, медіа і технологій.