ua en ru

Кличко: Переговори почнуться тільки після ухвалення КСУ рішення про повернення до Конституції 2004 р

Лідер партії "Удар" Віталій Кличко заявив, що переговори і робота над Конституцією почнеться тільки після прийняття Конституційним судом України рішення про повернення до Коституції 2004 р.

Лідер партії "Удар" Віталій Кличко заявив, що переговори і робота над Конституцією почнеться тільки після прийняття Конституційним судом України рішення про повернення до Конституції 2004 р. Про це він заявив в кулуарах Верховної Ради України, передає кореспондент РБК-Україна.

"У нас немає часу затягувати процес, нам потрібно повернення до Конституції 2004 року. Це рішення має прийняти КСУ. Це головна вимога. Тільки потім ми можемо сідати за стіл переговорів і працювати над проектом Конституції. Для цього нам потрібно час. Будь створення комісій - це затягування часу. Тому КСУ має скасувати своє рішення", - заявив Кличко.

При цьому Кличко повідомив, що лідери опозиції не планують сьогодні проводити консультації з президентом Віктором Януковичем.

"Президент сьогодні їде. Тому ми не ведемо переговори... Я впевнений, що у нього будуть консультації на вищому рівні, Путін явно буде давати поради. Після Олімпіади в Сочі, я думаю, ми побачимо".