ua en ru

Кличко і Саакашвілі підписали угоду про співпрацю

Партія "Удар", яку очолює Віталій Кличко, та партія "Єдиний національний рух", очолювана Президентом Грузії Михайлом Саакашвілі підписали угоду про співпрацю, повідомляє прес-служба "Удару",

"Сторони вестимуть постійний діалог з актуальних питань соціально-економічного та суспільно-політичного розвитку України та Грузії, Європейського союзу та міжнародних відносин. Співпраця партій буде, зокрема, спрямована на досягнення Україною відповідності критеріям щодо приєднання до європейської спільноти", - йдеться в повідомленні партії.

Зазначається, що у Тбілісі Віталій Кличко зустрівся з Президентом Грузії Саакашвілі та відвідав новий Будинок юстиції. "Грузини показали, що великі за масштабами та значущістю зміни можуть відбутися протягом лише кількох років. Я порівнюю свої враження від Грузії кінця дев'яностих і сьогоднішньої, - сказав Кличко. - Різниця принципова. Це вже інша країна. Останнім прикладом стали парламентські вибори, що відбулися тут у жовтні. Грузія показала усім, що вона демократична держава, де опозиція може прийти у владу шляхом демократичних виборів", - підкреслив лідер "Удару".

Читайте також: Кличко не вважає тіньовий уряд ефективним інструментом опозиції для моніторингу дій влади