ua en ru

Кличко ще не прийняв рішення щодо участі у виборах Президента в 2015 р., - WBC

Лідер партії "Удар" Віталій Кличко ще не прийняв рішення щодо участі у виборах Президента в 2015 р. Повідомлення про те, що Кличко має намір брати участь у виборах з'явилося на сайті Всесвітньої боксерської ради WBC.

За їх інформацією, у Мексиці на зустрічі з президентом WBC Віталій Кличко заявив про намір балотуватися на пост президента в 2015 році. Насправді - мова йшла тільки про зацікавленість Кличко в участі в цій гонці.

У коментарі інформаційній програмі "Події" на телеканалі "Україна" співробітник WBC на умовах анонімності визнав помилку. "Він сказав, що думає про участь у президентській кампанії, але ще не прийняв рішення з цього питання. Помилку зробив той чоловік, який писав цю новину англійською мовою".

Незабаром некоректне формулювання на сайті виправили.

У прес-службі "Удару" відмовилися коментувати дану інформацію, пославшись на те, що сам Кличко зараз перебуває закордону: "Кличком 20 серпня візьме участь у Всесвітньому конгресі українською. Лідер партії "Удар" Віталій Кличко виступить на відкритті Всесвітнього конгресу українського 20 серпня у Львові, куди прибуде за кордону. Також відбудеться спілкування Кличка з представниками ЗМІ, де він відповість на всі питання журналістів", - заявили РБК-Україна в прес-службі "Удару".