ua en ru

У Китаї затримали чоловіка, який вбив трьох людей паличками для їжі

У Китаї затримали чоловіка, який вбив трьох людей паличками для їжі Фото: у Китаї чоловік убив трьох людей паличками для їжі

Психічнохворий чоловік убив трьох пацієнтів приватної клініки

У Китаї, в провінції Хенань, затримали душевнохворого чоловіка, який вбив трьох пацієнтів приватної клініки паличками для їжі. Про це повідомляє Shanghai Daily.

"Чоловік на ім'я Ян Шитоу, що страждає розладом психіки, знаходився в палаті з іншими душевнохворими пацієнтами. Він був прив'язаний до ліжка ременями. Медпрацівники вийшли з кімнати, і тоді чоловік зміг звільнитися. Він узяв зі столу, який стояв у кімнаті, палички для їжі і став нападати на інших пацієнтів, двоє з яких перебували в сусідній палаті. Колишні співробітники клініки обеззброїли пацієнта, проте троє постраждали від його дій в кінцевому підсумку померли", - йдеться в повідомленні.

Яна Шитоу передали поліції, на даний момент ведеться розслідування.

Нагадаємо, 2 квітня доглядач храму Абдул Вахід разом з 4 спільниками убив 20 людей у місті Саргодха, Пакситан. Він зв'язувався з жертвами по телефону, а в храмі пропонував їм встановлений речовина. Знаряддям вбивства сторожу храму служив кинджал.