ua en ru

У Китаї зійшов селевий потік, загинули чотири людини

У Китаї зійшов селевий потік, загинули чотири людини Фото: жертви сходу селевого потоку у Китаї (gettyimages.co.uk)

Також внаслідок сходу селевого потоку 4 людини зникли безвісті

У середу, 29 серпня, на південному заході Китаю у місті Пуер в результаті сходу селевого потоку загинули четверо людей і четверо зникли безвісти. Про це повідомляє агентство Сіньхуа.

Як зазначає видання, стихійне лихо сталося на будівельному майданчику однієї з ділянок залізниці "Юйсі-Мохань", яка будується на території повіту Моцзян міста Пуер.

"Рано вранці в середу четверо людей загинуло і четверо зникли безвісти в результаті сходу селевого потоку в місті Пуер провінції Юньнань (Південно-західний Китай)", - йдеться в повідомленні.

Кількість загиблих і постраждалих уточнюється. Наразі пошуково-рятувальна операція триває, близько 100 осіб було евакуйовано в екстреному порядку.

Нагадаємо, що сьогодні у М'янмі через прорив греблі затопило місто і трасу. Поки не відомі точні масштаби затоплення і кількість постраждалих.

Також раніше повідомлялося, що на півдні Індії понад 1 мільйона людей залишили свої будинки і були переміщені в табори для біженців через зливи і повені в штаті Керала.

У затоплених районах вода досягає рівня 60 см від землі. Рух машин по дорогах заблоковано. При цьому дощі тривають, але вже з меншою інтенсивністю, ніж раніше.