ua en ru

У Кіровоградській області співробітника поліції зловили на передачі наркотиків арештованому

У Кіровоградській області співробітника поліції зловили на передачі наркотиків арештованому Фото: затримання (прес-служба Національної поліції України)

Серед переданого - торт зі згортком марихуани

У Кіровоградській області старшого сержанта поліції затримали після передачі ним наркотиків арештованому. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

"У кімнаті для передач старший сержант поліції передав 38-річному арештованому пакунки з продуктами. Серед переданого - опій ацетильований та торт зі згортком марихуани", - йдеться у повідомленні.

Правопорушник зізнався, що свідомо передавав арештованому наркотики. Правоохоронці провели обшуки у співмешканки і знайомої старшого сержанта.

"У жінок виявили шприци з опієм ацетильованим, пакети з коноплею, каністру з прекурсорами, пігулки, а також знаряддя для виготовлення наркотичних засобів. За однією з адрес було виявлено шістьох осіб, раніше судимих за зберігання, вживання та збут наркотиків", - додають у прес-службі.

Наразі розпочато кримінальне провадження.

У Кіровоградській області співробітника поліції зловили на передачі наркотиків арештованомуУ Кіровоградській області співробітника поліції зловили на передачі наркотиків арештованомуУ Кіровоградській області співробітника поліції зловили на передачі наркотиків арештованомуУ Кіровоградській області співробітника поліції зловили на передачі наркотиків арештованому

Фото: прес-служба Національної поліції України

Нагадаємо, 7 грудня СБУ затримала учасників наркоугруповання на контрабанді кокаїну в Україну.