ua en ru

У Кіровоградській області внаслідок вибуху постраждав чоловік

У Кіровоградській області внаслідок вибуху постраждав чоловік Фото: виявлені боєприпаси (kg.npu.gov.ua)

Чоловіка госпіталізували з тілесними ушкодженнями різних частин тіла

У Кіровоградській області внаслідок вибуху постраждав чоловік. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Нацполіції у Кіровоградській області.

Як зазначається, подія сталася вчора, 3 вересня. Чоловіка госпіталізували з тілесними ушкодженнями різних частин тіла.

"Чоловік отримав травми розбираючи вибуховий пристрій, який у підсумку здетонував. Під час огляду місця події працівники поліції виявили предмети, схожі на саморобні вибухові пристрої, два детонатори та порох", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що за вказаним фактом порушено кримінальне провадження за ст. 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Також зазначається, що під час обшуку у гаражі чоловіка, правоохоронці виявили та вилучили два пістолети, 47 набоїв різного калібру, корпуси і детонатори від гранат часів Другої світової війни та порох. Наразі вирішується питання про відкриття справи за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

У Кіровоградській області внаслідок вибуху постраждав чоловік
У Кіровоградській області внаслідок вибуху постраждав чоловік
У Кіровоградській області внаслідок вибуху постраждав чоловік

Фото: виявлені боєприпаси (kg.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в Одесі на вулиці Дальницькій під час гасіння пожежі на станції технічного обслуговування вибухнув газовий балон. Внаслідок події поранення отримали четверо рятувальників. Крім того, повідомлялося, що у Харкові в ніч на 4 вересня стався вибух, в результаті чого постраждав місцевий житель.