ua en ru

Під Кропивницьким внаслідок ДТП 2 людини загинуло, 3 травмовано

Під Кропивницьким внаслідок ДТП 2 людини загинуло, 3 травмовано Фото: наслідки ДТП під Кропивницьким (прес-центр ДСНС)

Рятувальникам довелося деблокувати постраждалих в аварії

У Кіровоградській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди двоє людей загинуло, ще троє отримали травми різного ступеню важкості. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що 13 жовтня 2017 року о 21:27 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що на автодорозі біля с. Шевченкове Кіровоградського району сталась ДТП і потрібна допомога рятувальників.

"По прибуттю до місця події було встановлено, що водій легкового автомобіля "Ford Escort" не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та наїхав на дерево. Внаслідок події 2 людини загинуло, 3 постраждалих", - йдеться в повідомленні.

При цьому в ДСНС розповіли, що рятувальники за допомогою гідравлічних ножиць деблокували постраждалу жінку й тіла двох загиблих осіб із понівеченого легковика.

Як повідомляється, до проведення аварійно-рятувальних робіт залучалося 4 особи та 1 одиниця техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одеській області в селі Виноградівка Болградського району внаслідок ДТП загинули три жінки.