ua en ru

У Кіровоградській області на пожежі житлового будинку загинуло 3 дитини

У Кіровоградській області на пожежі житлового будинку загинуло 3 дитини Фото: ліквідація пожежі (ДСНС)

Мати пішла з дому та залишила дітей без нагляду

У Кіровоградській області на пожежі в приватному житловому будинку загинуло троє дітей. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Зазначено, що 10 березня о 13:05 надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння у с. Верблюжка Новгородківського району. Повідомляється, що на момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події полум’я охопило одноповерховий житловий будинок із пічним опаленням площею орієнтовно 70 м2.

"Під час гасіння пожежі було виявлено тіла трьох загиблих дітей 2017, 2015 та 2014 р. н. Як з’ясувалось, мати пішла з дому та залишила дітей без нагляду. Силами рятувальників та місцевої пожежної команди с. Верблюжка о 14:00 пожежу було локалізовано та о 15:00 - ліквідовано", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, до гасіння пожежі залучалося 5 рятувальників, 1 одиниця техніки 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородка та місцева пожежна команда с. Верблюжка.

Наразі причини пожежі та смерті дітей встановлюють фахівці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в місті Суми під час ліквідації пожежі в житловому будинку було виявлено тіла трьох людей.