ua en ru

У Кіровоградській області на пожежі житлового будинку загинув чоловік

У Кіровоградській області на пожежі житлового будинку загинув чоловік Фото: ліквідація пожежі в Бобринці (прес-центр ДСНС)

На пожежі також травмовано жінку 1928 року народження

У Кіровоградській області внаслідок пожежі в житловому будинку загинула одна людина. Про це повідомляє прес-центр обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Зокрема зазначено, що 11 листопада о 06:40 стало відомо про пожежу в приватному житловому будинку на провулку Перемоги м. Бобринець.

"По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу на місце події було встановлено, що горять речі домашнього вжитку в одній із кімнат та покрівля будинку. На пожежі травмовано жінку 1928 р. н. Під час гасіння пожежі рятувальниками виявлено тіло загиблого чоловіка 1943 р. н.", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, о 07:20 пожежу було локалізовано та о 09:35 - ліквідовано. При цьому до гасіння пожежі залучалося 4 рятувальники та 1 одиниця техніки 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринець.

Наразі причини й обставини пожежі, а також смерті чоловіка встановлюють фахівці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харківській області 10 листопада 2017 року сталася пожежа, в результаті якої загинула жінка.