ua en ru

В Кіровоградській області поліція виявила арсенал зброї

В Кіровоградській області поліція виявила арсенал зброї Фото: поліція (facebook.com/odesapolice)

За зберігання зброї мешканцю Олександрії загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі

В Кіровоградській області поліція виявила арсенал зброї у місцевого жителя, йому загрожує до 7 років позбавлення волі за зберігання зброї. Про це повідомляє прес-служба поліція Кіровоградської області в Facebook.

"Зброя була виявлена в одній з квартир у місті Олександрія, що належить 39-річному місцевому жителю. За скоєний злочин йому загрожує до 7 років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, поліція під час огляду в квартирі виявила і вилучила предмети, схожі на нарізну рушницю калібру 5,6 мм, патрони калібру 5,6 мм в кількості 28 штук, пістолет імпортного виробництва і револьвер "Наган".

У ході проведених оперативно-розшукових заходів було встановлено, що зброя і боєприпаси належать раніше судимому жителю міста. Вилучене направлено на експертизу.

На Кіровоградщині поліцейські вилучили зброю та набої Предмети, які було виявлено в одній із квартир у місті Олександрі...

Опубліковано Поліція Кіровоградщини 4 липня 2017 р.

Розслідування в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу україни, триває. Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві в Подільському районі сталася стрілянина, в результаті якої був травмований працівник газової служби.